Sikker betaling i nettbutikker

Sikker netthandel

Sikker netthandel sikrer deg mot uautorisert bruk av kortene dine, samtidig som nettbutikken er sikret riktig oppgjør for handelen.

For å handle i nettbutikker merket med Verified by Visa (sikker netthandel) kan du bekrefte betalingen din med BankID på mobil, BankID eller nettbankpassord og kodebrikke. Dette erstatter det selvvalgte passordet for sikker netthandel som du har benyttet tidligere. 

Det vil si at i nettbutikker som tilbyr sikker netthandel, kan du identifisere deg på samme måte som ved pålogging i nettbanken. Dette øker sikkerheten for at dine kort ikke blir benyttet til uautorisert handel på nett, samtidig som nettbutikken er sikret riktig oppgjør for handelen.


BankID på mobil

Bildet under viser bildene du får opp ved valg av identifisering med BankID på mobil. Her følger du dialogen på mobiltelefonen din. Når identifisering er fullført vil du returnere til nettbutikken.

Betaling-bankID-på-mobil.jpg


BankID

Velger du identifisering med BankID starter du med å legge inn engangskode fra kodebrikken, og så ditt personlige BankID passord. Har du BankID fra annen bank kan denne også benyttes. Når identifisering er fullført vil du returnere til nettbutikken.

Betaling-bankID.jpg


Nettbankpassord og engangskode

Her fyller du først inn passordet som du benytter ved pålogging til nettbanken, deretter engangskode fra kodebrikken din. Når identifisering er fullført vil du returnere til nettbutikken.

Betaling-Nettbankpassord-og-engangskode.jpg

 

Vi hjelper deg gjerne!

Trenger du råd eller ønsker mer info om våre produkt og tjenester? Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for deg.